Drone video

Een drone-video laten maken

Een professionele drone-video laten maken doe je bij Tulipa Media. Met de nieuwste drones maken wij verbluffende luchtopnames, die ervoor zorgt dat de kijker sneller geboeid raakt en geboeid blijft. Zo hou je voor je doelgroep de bedrijfsfilm van begin tot eind spannend. Tulipa media is één van de gecertificeerde drone-bedrijven in Nederland. Dit houdt in dat wij over de nodige papieren en opleidingen beschikken om legaal te kunnen vliegen en filmen. Het werken met een drone zorgt voor een grote flexibiliteit. Zo kunnen wij een mooie luchtfoto of luchtopnames van je huis of ander onderwerp maken. Wij combineren ook droneopnames in een totaalproductie, bijvoorbeeld in een bedrijfsvideo of event video. Daarnaast worden we regelmatig ingehuurd om voor videoproductie van bedrijven luchtopnames te maken. Je kunt dus rekenen op een creatief en professioneel eindresultaat.

 

 

Kortom: ben je opzoek naar verbluffende luchtopnames? Neem dan contact met ons op of bel direct voor meer informatie met Carlos: tel. 06-53945247

 

https://tulipamedia.nl/wp-content/uploads/2021/03/TM-website-drone-TM-website.mp4

Bedrijfsvideo’s

https://vimeo.com/manage/videos/529331188

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar unieke content voor hun bedrijfsvideo. Met drone content kunt u precies laten zien wat u wilt. Denk bijvoorbeeld aan een virtuele rondleiding door uw DC of een overzicht van uw bedrijfslocatie(s) vanuit de lucht. Ook kunnen we de nieuwbouw van uw kantoor of fabriek vastleggen.

Commercieel vastgoed

https://vimeo.com/manage/videos/529338092

Voor projectontwikkelaars maken wij regelmatig complete video’s van nieuwe projecten om de verkoop van de woningen in een project te stimuleren.

Eigen woningverkoop

https://vimeo.com/manage/videos/529336070

Bent u van plan om uw eigen woning te verkopen dan heeft u natuurlijk goede foto’s nodig. Steeds vaker kiezen onze opdrachtgevers ervoor om ook een drone-video te laten maken van de omgeving. Dit is uiterst geschikt als uw woning bijvoorbeeld vlakbij een mooi natuurgebied ligt of als u wilt laten zien dat faciliteiten zoals scholen en winkels binnen handbereik liggen.

Mag de drone-piloot overal vliegen?

Nee, er zijn natuurlijk gebieden waar niet gevlogen mag worden. Denk aan luchthavens, militaire bases, boven mensenmassa’s etc. Wij doen altijd eerst een gratis flight assessment om te zien of op locatie gevlogen kan worden. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op om te bepalen of we op jouw locatie kunnen vliegen.

 

Wat zijn de kosten van een drone-video?

Dat verschilt per opdracht. Neem hier contact met ons op en we maken geheel vrijblijvend een offerte.